Skip to content

2020!!! Végre kezdünk!!!

A héten indulnak a beiratkozások szinte minden helyszínünkön a Dunakanyarban. 

Várjuk a táncolni vágyó gyerekeket óvodás kortól egészen a gimnáziumban tanulókig. Óbudán keressétek Halász Gery bá’-t, Ürömön Matiszné Kollárik Zsófia várja a kis táncosokat. Pilisvörösváron már sok éve óta építi Nagy Bianka az utánpótlást a rocky stílusnak. Szentendrén Falaki Szabolcs foglalkozik a gyerekekkel szinte minden iskolában. Leányfalun és Dunabogdányban Móra Eszter mozgatja meg a kis pinkeseket. Varga Dániel pedig Tahitótfalun és Szigetmonostoron oktatja ezt a gyönyörű és dinamikus táncsportot, az akrobatikus rock and rollt.

Végre újra tarthatunk a sulikban, tornatermekben és művelődési házakban edzéseket, így megközelítve a normális működésünket, tudjuk kezdeni a tanévet!
A jelenlegi helyzetre vonatkozó szabályokat betartva, a lehető legbiztonságosabb módon igyekszünk megtartani az órákat. Minden órát kézfertőtlenítés és szellőztetés előzi meg az egyesületi edzéseken.
Boldogok vagyunk, mivel fél év online oktatás után, ami bár sikeresnek bizonyult mégsem annyira jó buli mint a normálisan „offline” együtt mozogni, szinte minden helyszínünkön el tudjuk indítani a táncos tanévünket.
Részleteket megtudhattok edzőinktől és a helyszínek menüpont alatt!

Kattints, iratkozz be és találkozunk ez edzéseinken!

Pink Panthers csapata